budoucnost..
budoucnost..
Velice tě zdravím Eli..chtěla bych se tě optat, jestli je možné zjistit, jaká mě čeká budoucnost, myslím tím, jestli je v nedohlednu nějaký muž, jaké bude mít popřípadě postavení, jestli se zlepší i má fin.stránka..a pokud někde ten chlap je, jak ho poznám a popřípadě jaký by byl náš vztah..jinak mám syna nar.10.10.2006 a já Jarka 22.2.1984. Předem ti mooc děkuju za odpověď..díky
fijaal- Anonymní
Jarka
Moc zdravím,
Váš dotaz je moc moc obsáhlý, takže to shrnu ve zkratce: Muže tady prozatím nevidím. Spíš jen problémy s nimi ale v minulosti. Zvlášť s nějakým mladším, s kterým bylo snad třeba vztah přerušit nebo rovnou ukončit, což je dobře, jelikož to vypadá na člověka s nezdravím zalíbením v penězích.
Je důležité, abyste si přestala stavět vzdušné zámky a stála pevnýma nohama na zemi. Jen tak se budete moct rozhodovat správně, když na to příjde. Možné je brzké zlepšení finanční situace.
Mějte se krásně.
Eli
Váš dotaz je moc moc obsáhlý, takže to shrnu ve zkratce: Muže tady prozatím nevidím. Spíš jen problémy s nimi ale v minulosti. Zvlášť s nějakým mladším, s kterým bylo snad třeba vztah přerušit nebo rovnou ukončit, což je dobře, jelikož to vypadá na člověka s nezdravím zalíbením v penězích.
Je důležité, abyste si přestala stavět vzdušné zámky a stála pevnýma nohama na zemi. Jen tak se budete moct rozhodovat správně, když na to příjde. Možné je brzké zlepšení finanční situace.
Mějte se krásně.
Eli
Povolení tohoto fóra: